Asocierea termostatului RT510RF cu receptorul RWRT510

RT510RF - Asocierea cu receptorul RXRT510


 RT510RF : Asocierea cu receptorul RXRT510  

Descriere :

Asocierea stabilește o legătură de comunicații între termostat și receptor. Dacă termostatul nu reușește să vă controleze cazanul, atunci dispozitivele dvs. au nevoie probabil de asociere. Dacă utilizați pachetul RT510RF, asocierea dintre termostat și receptor este deja realizată. Dacă ați cumpărat RT510TX și RXRT510 separat, sau dacă termostatul a pierdut comunicarea cu receptorul, vă rugăm să urmați procedura de mai jos.



Procedura de asociere :      Vă rugăm să vă asigurați că Termostatul și Receptorul sunt la mai mult de 1 metru distanță unul față de celălalt.




  1. Opriți receptorul de la sursa de alimentare pentru cel puțin 5 secunde înainte de a-l reporni. Receptorul este de obicei alimentat dintr-o priză din apropiere.



  1. Pe receptor, setați comutatoarele pe poziția ON și AUTO.


   







  1. Acum schimbați rapid comutatorul ON/OFF pe poziția OFF și apoi iarăși pe ON, LED-ul roșu începe să pâlpâie.



  1. Cu termostatul la mai mult de un metru distanță de receptor, trageți în jos capacul glisant din partea din față a termostatului pentru a afișa butonul Test / Pairing.



  1. Folosind o agrafă, ac sau ceva similar, apăsați și mențineți apăsat butonul Test / Pairing până când vă apare mesajul SYNC 10 afișat pe ecran.



  1. Cele două dispozitive vor încerca acum să se asociezeLED-ul receptorului devine roșu fix când dispozitivele sunt asociate.



  1. Apăsați și mențineți apăsat butonul Test / Pairing de pe termostat până când afișajul temperatura este afișată pe ecran.



  1. Acum dispozitivele ar trebui să fie associate și le puteți testa după cum urmează.



  1. Pentru a testa procesul de asociere asigurați-  că aveți o legătură neobstrucționată între termostat și receptor. Apăsați butonul Test / Pairing. Pe ecran va fi afișat „TEST 10”.



  1. Dacă aveți o comunicare bună între dispozitive, ambele LED-uri (roșu și verde) de pe receptor vor clipi. Dacă LED-ul verde nu pâlpâie, atunci fie ceva blochează comunicarea, cum ar fi un perete gros, frigider, etc., fie procesul de asociere nu a reușit. Mutați termostatul mai aproape de receptor și încercați din nou.



  1. Ca alternativă, pentru a testa fizic dacă dispozitivele funcționează, măriți temperatura de pe termostat peste temperatura curentă a camerei, flacăra apare pe ecranul termostatuluiiar LED-ul verde ar trebui să se aprindă și cazanul dvs. ar trebui să înceapă să funcționeze.



  1. Termostatul dvs. ar trebui să solicite căldură și să afișeze o pictogramă de flacărăașa cum este afișat în imaginea de alături. Receptorul dvs. ar trebui să facă clickiar LED-ul verde ar trebui să se aprindă și cazanul ar trebui să înceapă să funcționeze.




                                               ___________________________

    • Related Articles

    • RT510RF Controlul Receptorului

       RT510RF : Controlul Receptorului  Descriere :     Receptorul RXRT510 este partea de comutare a sistemului dvs. de încălzire. Prin cablu direct la cazan,  pompă și supape de control, receptorul vă controlează încălzirea.                  LED-ul roșu ...
    • RT510RF - Informații tehnice

      RT510RF : Pagina de informații tehnice Termostat : Receptor : Model RT510RF Tip Termostat electronic programabil, creat pentru aplicațiile de încălzire cu contact liber de potențial sau 230V Moduri de programare Selectabil de către utilizator pentru ...
    • RT510RF - Mod Standby

      RT510RF : Mod Standby Descriere : Modul Sleep permite ca termostatul să fie pus într-o stare în care toate funcțiile sale sunt întrerupte / oprite pentru a economisi energia bateriei, cu excepția ceasului care va continua să ruleze în fundal. În ...
    • RT510RF Programe Prestabilite

      RT510RF : Programe prestabilite (4.3.1) . Descriere : Termostatul din seria RT510 vine cu câteva programe prestabilite pe care puteți să le utilizați. Acestea sunt în format 5/2, adică un set de ore de program pentru zilele săptămânii și un set ...