RT310i - Setarea programelor în aplicație

RT310i - Setarea programelor în aplicație

RT310i : Setarea programelor în aplicație (4.3.2)  

Descriere: Programările termostatului RT310i pot fi programate și controlate numai din aplicație.
Tipuri de programe: RT310i are trei metode diferite în care puteți seta programele.


Toate :    Prima opțiune vă permite să definiți un set de timpi și temperaturi pentru un program care va rula toată săptămâna. Acesta va efectua aceeași rutină în fiecare zi a săptămânii.

5/2 :    A doua opțiune definește două seturi de programe. Un set de ore și temperaturi vor fi utilizate pentru perioada săptămânii (de luni până vineri) și un alt set separat care va fi utilizat în weekend (de sâmbătă până duminică), deci 5/2.

Individual :           

Ultima opțiune vă permite să definiți în mod individual un program al fiecărei zile a săptămânii, astfel încât să puteți porni încălzirea la diferite ore și la temperaturi diferite în fiecare zi.


Procedura aplicației:

                                      1.                                                               2.      

                                                                


  1. Apăsați „Programare” în colțul din stânga jos al ecranului. Apoi apăsați „următorul eveniment” din partea de jos a ecranului pentru a începe să vă introduceți programul.


  1. Selectați care metodă de programare este cea mai potrivită pentru dumneavoastră; „Toate”, „5/2” sau „Individual”.


                  3.                                               4.                                                5. 

                 


  1. Atunci când selectați metoda de setare a programului „TOATE” în banda chiar sub „ORAR”, săgeata mică se va afișa pe „T” (joi) pentru a arăta că programați întreaga săptămână.


  1. Când selectați metoda de setare a programului „5/2”, săgeata mică va indica „W” (miercuri) pentru a arăta că programați perioada de luni-vineri a săptămânii (5). Dacă apăsați pe „S” (sâmbătă) veți muta săgeata mică între „S” și „S” (sâmbătă și duminică) pentru a arăta că programați acum perioada de weekend (2).


  1. Când selectați metoda de setare a programului „5/2”, săgeata mică va indica „W” (miercuri) pentru a arăta că programați perioada de luni-vineri a săptămânii (5). Dacă apăsați pe „S” (sâmbătă) veți muta săgeata mică între „S” și „S” (sâmbătă și duminică) pentru a arăta că programați acum perioada de weekend (2).


                   6.                                             7.                                           8.     

         


  1. Pentru a începe setarea unui program, apăsați săgeata din partea dreaptă a primei planificări Timp și punct de referință.


  1. Derulați afișajul Oră și Minute pentru a selecta ora de început dorită. Apoi utilizați glisorul pentru a seta temperatura dorită și apăsați „SALVARE” pentru a confirma.


  1. Veți fi readus la pagina de programare pentru a vă permite să selectați următoarea intrare în program. Încălzirea dumneavoastră va fi menținută la primul punct de referință al temperaturii până la ora de începere a celei de-a doua intrări. Încălzirea va fi apoi menținută la temperatura respectivă (16’C în exemplul de mai sus) până la ora de începere a celei de-a treia intrări în program și așa mai departe.


  1. Continuați cu fiecare intrare de program pentru a seta opțiunile dorite.


  1. De asemenea, aveți opțiunea de a „copia” o setare a unui program, de a selecta ziua sau grupul de zile pe care doriți să îl copiați și de a „lipi” programul în ziua respectivă / grupul de zile.


                     



    • Related Articles

    • RT310i - Setarea programelor pe termostat

      RT310i : Setarea programelor pe termostat (4.3.1)    Descriere :    Setările programelor pentru RT310i pot fi programate numai pe aplicația mobilă sau pe site-ul web. Nu este posibil să programați un program direct de la termostat.
    • RT310i - Explicarea setărilor programelor

      RT310i : Explicarea setărilor programelor (4.1.1) . Descriere : Setările programelor vă permit să specificați la ce ore ale zilei doriți să se pornească încălzirea și la ce temperatură doriți să vă întrețină casa. Sistemul RT310i vine cu câteva ...
    • RT310i - Înregistrarea in aplicație

      RT310i : Înregistrarea in aplicație (1.8.3) . Descriere : Termostatul RT310i poate fi controlat din aplicație de pe telefonul dumneavoastră mobil, tablet sau de pe Website prin calculator. În acest document veți putea observa procedura prin care se ...
    • RT310i - Suprascriere temporară a temperaturii in aplicatie

      RT310i: Suprascriere temporara a temperaturii in aplicatie (5.7.2) . Descriere : Suprascrierea temporară vă permite să schimbați temperatura / punctul de referință al camerei la alegerea dorită până când urmează să înceapă următorul punct de ...
    • RT310i - Setarea fusului orar

       RT310i : Setarea fusului orar   (5.1.2) .  Descriere :     Când termostatul RT310i este conectat la internet, Data si Ora vor fi setate automat. Totodată, setarea fusului orar poate fi setată manual folosind instrucțiunile de mai jos.   Procedură : ...