RT310i - Imperecherea cu receptorul RXRT510

RT310i - Imperecherea cu receptorul RXRT510

 RT310i : Imperecherea cu receptorul RXRT510 (1.6.1) .

                       Descriere :

                       Conectarea stabilește o legătură de comunicații între termostat și receptor. Dacă termostatul nu reușește să vă controleze cazanul, atunci probabil dispozitivele dumneavoastră au nevoie de asociere. Cu RT310i, asocierea dintre termostat și receptor a fost deja realizată. Dacă trebuie să    le conectați din nou, vă rugăm să urmați procedura de mai jos.

                                          Procedura conectivității :      

Vă rugăm să vă asigurați că termostatul și receptorul sunt la mai mult de 1 metru                        distanță pe parcursul acestui proces.



  1. Opriți cazanul de la sursa de alimentare pentru cel puțin 5 secunde înainte de a-l reporni. Această sursă este de obicei un comutator cu siguranță în apropierea cazanului.




  1. Pe receptor, Setați comutatoarele în pozițiile ON și AUTO.



   





  1. Acum opriți rapid comutatorul Pornit / Oprit și apoi reporniți PORNITiar o lumină roșie ar trebui să înceapă să clipească.




  1. Cu termostatul la mai mult de un metru distanță de receptor, trageți în jos capacul glisant din partea din față a termostatului pentru a afișa butonul Test / Asociere.




  1. Folosind o agrafă, un PIN sau un element similar, țineți apăsați butonul Test / Pairing până când vedeți SY9 afișat.




  1. Cele două dispozitive vor încerca acum să se asocieze, iar lumina receptorului ar trebui să înceteze să clipească și să devină roșu continuu.




  1. Țineți apăsat butonul de testare / asociere de pe termostat până când afișajul revine la timp și temperatură.




  1. Dispozitivile dumnevoastră ar trebuie să fie conectate acum. Puteți să le testați prin procedura de mai jos. 



  1. Pentru a testa procesul de asociere și a vă asigura că aveți o legătură clară de comunicații neobstrucționate între termostat și receptor, apăsați butonul Testare / Asociere o dată și va fi afișat „TE9”.




  1. Dacă aveți o legătură bună între dispozitive, ambele lumini de pe receptor vor clipi. Dacă ambele se opresc, atunci fie ceva blochează comunicarea, cum ar fi un perete gros, frigider sau dulap de arhivare etc., fie procesul de împerechere nu a reușit. Mutați termostatul mai aproape de receptor și încercați din nou.




  1. Ca alternativă, pentru a testa fizic dispozitivele, modificați temperatura de pe termostat peste temperatura curentă a camerei iar receptorul ar trebui să facă clic. O lumină verde ar trebui să se aprindă și cazanul dumneavoastră ar trebui să înceapă să funcționeze.





                                               ___________________________

    • Related Articles

    • RT310i - Asocierea cu receptorul RXRT510

      RT310i : Asocierea cu receptorul RXRT510 Descriere : Asocierea stabilește o comunicare între termostat și receptor. Dacă termostatul nu reușește să vă controleze cazanul, atunci probabil dispozitivele dumneavoastră au nevoie de asociere. Cu RT310i, ...
    • iT500 - Este termostatul iT500 compatibil cu Amazon Alexa sau Google Home

      Termostatul iT500 nu este compatibil cu Amazon Alexa sau Google Home.
    • RT310i - Cum pot sa instalez un IT500 sau un RT310i care a fost asociat cu alt cont?

      Daca cunoasteti proprietarul anterior, rugati proprietarul sa stearga dispozitivul din contul lui. Apoi veti avea posibilitatea sa asociati dispozitivul cu contul dumneavaostra. Daca nu cunoasteti proprietarul anterior, va trebui sa trimiteti un ...
    • RT310i - Comenzile receptorului

       RT310i : Comenzile receptorului (1.3.3) . Descriere :     Receptorul RXRT510 este partea de comutare a sistemului dumneavoastră de încălzire. Prin cablu direct la centrala, pompa și supapele de control, receptorul vă controlează încălzirea.          ...
    • RT310i - Proceduri de resetare

       RT310i : Proceduri de resetare  (5.6.1) . Descriere :      Termostatul RT310i și Gateway-ul iTG310 pot fi resetate folosind procedurile de mai jos. Resetare termostat:  Pentru a efectua o resetare soft sau „repornire” a dispozitivului, scoateți una ...