Gestionarea termostatului RT310i

RT310i - Conexiune la Internet / Gestionare dispozitive

 RT310i : Conexiune la Internet / Gestionare dispozitive  

Descriere :    

Dacă întâmpinați probleme cu controlul termostatului dumneavoastră din aplicația de pe dispozitivul dumneavoastră mobil sau aplicația afișează ecranul Gestionare dispozitive atunci când vă conectați, atunci acest document vă va explica de ce și vă va ajuta să rezolvați problema.



Identificarea stării  dumneavoastră de conexiune:



Dacă atunci când vă conectați la aplicația  dumneavoastră de pe dispozitivul mobil sau pe aplicația de  pe web, vedeți unul dintre ecranele de mai sus, înseamnă că termostatul RT310i este în prezent în stare „Offline”, ceea ce înseamnă că nu are o conexiune la Internet.


Pe ecranul „Gestionați dispozitivele” din aplicația dispozitivului mobil, această stare offline este indicată cu un punct gri în mijlocul cercului alb.


Iată câteva lucruri pe care le puteți verifica pentru a vă restabili dispozitivul online: 


  1. Verificați dispozitivul Gateway:

În primul rând, vă rugăm să verificați dispozitivul Gateway. Gateway-ul este o cutie alb-negru mică, cu o antenă și ar trebui să fie conectat la router-ul  dumneavoastră de internet. Oferă o conexiune internet pentru sistemul dumneavoastră RT310i.


Gateway-ul trebuie configurat așa cum se poate observa mai jos în diagramă

  

Asigurați-vă că gateway-ul  dumneavoastră este conectat la routerul dumneavoastră de internet utilizând cablul Ethernet negru furnizat. Ridicați antena pentru a-i permite să comunice cu termostatul RT310i și apoi asigurați-vă că adaptorul de alimentare este conectat. Când toate cablurile sunt conectate, Gateway-ul ar trebui să aibă o lumină verde în colț.


              



  1. Dacă aveți o lumină roșie pe gateway:


Asigurați-vă că ați utilizat portul corect pe router atunci când configurați gateway-ul. Utilizați portul numarul 1 din router-ul de internet. Dacă doriți să folosiți si alte porturi, asigurați-vă că porturile din nota de mai jos sunt deschise. Ele sunt necesare pentru ca gateway-ul  dumneavoastră să funcționeze corect



Notă: Este posibil să aveți nevoie și de porturile 80 și 2165 UDP deschise pe routerul dumneavoastră de internet. Vă rugăm să consultați manualul de utilizare a routerelor sau să contactați furnizorul de servicii Internet pentru detalii despre setările portului TCP / UDP.



  1. Dacă nu aveți lumină pe Gateway:

Dacă nu observați deloc lumină pe gateway, vă rugăm să deconectați cablul de alimentare pentru câteva minute, apoi conectați-l din nou. Dacă acest lucru funcționează, este posibil ca adaptorul de alimentare al gateway-ului dumneavoastră să fie defect.


  1. Resetarea gateway-ului:


Dacă aveți o lumină roșie pe gateway sau dacă atunci când conectați cablul de alimentare la gateway, acesta clipește câteva secunde și apoi nu obțineți nimic, vă rugăm să deconectați AMBELE cabluri de la gateway timp de 5 minute pentru a reseta dispozitivul.


  1. Resetarea termostatului:


După ce aveți lumină verde pe gateway, scoateți o baterie din termostat pentru câteva secunde și apoi reintroduceți-o pentru a reseta termostatul. Când înlocuiți bateria în termostat, după câteva secunde o pictogramă Glob (așa cum se poate observa) apare pe ecranul termostatului pentru a indica faptul că are acum o conexiune la internet. Dacă aceasta nu apare, apropiați termostatul de gateway.


Starea conexiunii noi:


Dacă ați urmat instrucțiuni de mai sus, o să aveți un termostat care afișează o pictogramă Glob pe ecran, un Gateway care are lumină verde și o să aveți acces la termostat din aplicație.








    • Related Articles

    • RT310i - Actualizări firmware

      RT310i : Actualizări firmware (6.5.1) . Descriere : Termostatul dumneavoastră RT310i este capabil să primească actualizări de firmware OTA (Over the Air). Acestea sunt folosite pentru a menține software-ul la curent cu modificările externe care vă ...
    • RT310i - Lumină roșie intermitentă pe receptor - Asociere

      RT310i : Lumină roșie intermitentă pe receptor – Asociere (7.2.1) . Descriere : O lumină roșie intermitentă pe receptor înseamnă că legătura de comunicații dintre termostat și receptor a fost pierdută și dispozitivele dumneavoastră au nevoie de ...
    • RT310i - Configurarea Gateway-ului

       RT310i : Configurarea Gateway-ului (1.4.1) .  Descriere :      ​Gateway-ul oferă o conexiune pentru sistemul dumneavoastră RT310i la internet. Permite controlul termostatului din aplicație pe telefonul mobil, tabletă sau PC. Fără acest dispozitiv ...
    • RT310i- Sincronizare/resincronizare

      Atunci când pe termostat apare simbolul flacara, dar pe receptor nu se aprinde LED-ul verde, trebuie sa facem resincronizarea intre termostat si receptor. Pt a reusi sa faceti sincronizarea/resincronizarea, distanta intre termostat si receptor ar ...
    • RT310I - Sincronizare/resincronizare RT310i

      Atunci când pe termostat apare simbolul flacara, dar pe receptor nu se aprinde LED-ul verde, trebuie sa facem resincronizarea intre termostat si receptor. Pt a reusi sa faceti sincronizarea/resincronizarea, distanta intre termostat si receptor ar ...