Actualizarea firmware-ului la termostatul RT310i

RT310i - Actualizări firmware


 RT310i : Actualizări firmware (6.5.1) . 

Descriere :     Termostatul dumneavoastră RT310i este capabil să primească actualizări de firmware OTA (Over the Air). Acestea sunt folosite pentru a menține software-ul la curent cu modificările externe care vă pot afecta sistemul, de exemplu, Apple își actualizează sistemul de operare telefon iOS.


În majoritatea cazurilor, veți primi o notificare că există o actualizare firmware disponibilă pentru termostatul dumneavoastră și vi se va cere să vă deplasați dispozitivul mai aproape de gateway și să continuați. Deoarece acest proces depinde de viteza conexiunii la internet și de lățimea de bandă disponibilă, este posibil să fie nevoie de mai multe încercări pentru a finaliza cu succes actualizarea.


Mai jos găsiți câteva lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la actualizarea firmware-ului fără erori.

  1. Montați un set de baterii alcaline noi pe termostat. Deoarece software-ul actualizat este esențial pentru funcționarea dispozitivului, dacă bateriile nu mai au suficientă energie pentru a permite finalizarea actualizării, atunci nu va începe.


  1. Mutați termostatul mai aproape de Gateway, dar nu mai puțin de 1 metru distanță. Așezarea termostatului prea aproape sau deasupra gateway-ului poate provoca atât de multe erori de comunicare pe cât este prea departe.


  1. Dacă aveți mai multe dispozitive care utilizează WiFi-ul routerului dumneavoastră de internet, atunci, dacă este posibil, opriți dispozitivele sau WiFi-ul pe dispozitivele respective. Cu cât mai multe dispozitive sunt conectate la router, cu atât este mai puțin disponibilă lățimea de bandă de internet pe care termostatul dumneavoastră o poate utiliza pentru a efectua actualizarea.


Dacă nu reușiți să faceți actualizarea să funcționeze, dar doriți totuși să utilizați aplicația pentru a vă controla dispozitivul, pur și simplu faceți clic pe termostatul dumneavoastră din ecranul Gestionare dispozitive. Puteți încerca din nou actualizarea la altă oră.



Actualizarea firmware-ului care eșuează:

Dacă ați urmat sugestiile de mai sus, dar ați constatat că actualizarea firmware-ului dumneavoastră eșuează, atunci vă rugăm să verificați gateway-ul. (Gateway-ul oferă o conexiune pentru sistemul dumneavoastră RT310i la internet).


Gateway-ul trebuie configurat așa cum se poate observa mai jos în diagramă.


 

Asigurați-vă că gateway-ul dumneavoastră este conectat la routerul dumneavoastră de internet / bandă largă utilizând cablul Ethernet negru furnizat. Ridicați antena pentru a-i permite să comunice cu termostatul RT310i și apoi asigurați-vă că adaptorul de alimentare este conectat în siguranță. Când toate cablurile sunt conectate, Gateway-ul ar trebui să aibă o lumină verde în colț.


      


Dacă aveți o lumină roșie pe gateway:


Asigurați-vă că ați utilizat portul corect pe router atunci când configurați gateway-ul. Utilizați următoarele porturi pentru furnizorul dumneavoastră de servicii Internet corespunzător, pentru ca gateway-ul dumneavoastră să funcționeze corect



Notă: Este posibil să aveți nevoie și de porturile 80 și 2165 UDP deschise pe routerul dumneavoastră de internet. Vă rugăm să consultați manualul de utilizare a routerelor sau să contactați furnizorul de servicii Internet pentru detalii despre setările portului TCP / UDP.



 

                                                   ___________________



    • Related Articles

    • RT310i - Conexiune la Internet / Gestionare dispozitive

      RT310i : Conexiune la Internet / Gestionare dispozitive Descriere : Dacă întâmpinați probleme cu controlul termostatului dumneavoastră din aplicația de pe dispozitivul dumneavoastră mobil sau aplicația afișează ecranul Gestionare dispozitive atunci ...
    • RT310i - Configurarea Gateway-ului

       RT310i : Configurarea Gateway-ului (1.4.1) .  Descriere :      ​Gateway-ul oferă o conexiune pentru sistemul dumneavoastră RT310i la internet. Permite controlul termostatului din aplicație pe telefonul mobil, tabletă sau PC. Fără acest dispozitiv ...
    • RT310i - Lumină roșie intermitentă pe receptor - Asociere

      RT310i : Lumină roșie intermitentă pe receptor – Asociere (7.2.1) . Descriere : O lumină roșie intermitentă pe receptor înseamnă că legătura de comunicații dintre termostat și receptor a fost pierdută și dispozitivele dumneavoastră au nevoie de ...
    • RT310i- Ce se găsește în cutie

      RT310i : Ce se găsește în cutie (1.1.1) . Termostatul de cameră RT310i înlocuiește termostatul fix cu fir și, de asemenea, temporizatorul sau partea programabilă a sistemului dumneavoastră de încălzire. Comunică de la distanță cu receptorul RTRX510 ...
    • RT310i - Imperecherea cu receptorul RXRT510

       RT310i : Imperecherea cu receptorul RXRT510 (1.6.1) .                        Descriere :                        Conectarea stabilește o legătură de comunicații între termostat și receptor. Dacă termostatul nu reușește să vă controleze cazanul, ...