Dispozitivul apare offline în aplicația termostatului IT500

IT500 - Dispozitiv offline în aplicație


 iT500 : Aplicația spune că dispozitivul meu iT500-ul este „offline” (7.2.8) . 


Descriere   :   Dacă întâmpinați probleme cu controlul termostatului dumneavoastră din aplicația de pe dispozitivul mobil sau aplicația dumneavoastră afișează ecranul Gestionare dispozitive atunci când vă conectați, atunci acest document vă va explica de ce și vă va ajuta să rezolvați problema.




Identificarea stării conexiunii:



Dacă atunci când vă conectați la aplicația dumneavoastră de pe dispozitivul mobil sau pe aplicația bazată pe web, vedeți unul dintre ecranele de mai sus, înseamnă că termostatul iT500 este în prezent în stare „Offline”, ceea ce înseamnă că nu este conectat la Internet.


Pe ecranul „Gestionați dispozitivele” din aplicația dispozitivului mobil, această stare offline este indicată cu un punct gri în mijlocul cercului alb.


Iată câteva lucruri pe care le puteți verifica pentru a vă restabili dispozitivul online: -


  1. Verificați dispozitivul Gateway:


În primul rând, vă rugăm să verificați dispozitivul dumneavoastră Gateway. Gateway-ul este o cutie alb-negru mică, cu o antenă și ar trebui să fie conectat la hub-ul dumneavoastră de internet sau la router. Oferă o conexiune pentru sistemul iT500 la internet.


Gateway-ul trebuie configurat așa cum se vede mai jos în diagramă.


Asigurați-vă că gateway-ul dumneavoastră este conectat la routerul de internet / bandă largă utilizând cablul Ethernet negru furnizat. Ridicați antena pentru a-i permite să comunice cu termostatul iT500 și apoi asigurați-vă că adaptorul de alimentare este conectat în siguranță. Când toate cablurile sunt conectate, Gateway-ul ar trebui să aibă o lumină verde în colț.


 

         

  1. Dacă aveți o lumină roșie pe gateway:


Asigurați-vă că ați utilizat portul corect pe router atunci când configurați gateway-ul.


Notă: Este posibil să aveți nevoie și de porturile 80 și 2165 UDP deschise pe routerul dumneavoastră de internet. Vă rugăm să consultați manualul de utilizare a routerelor sau să contactați furnizorul de servicii Internet pentru detalii despre setările portului TCP / UDP.


  1. Dacă nu aveți lumină pe Gateway:


Dacă nu aveți deloc o lumină pe gateway, vă rugăm să deconectați cablul de alimentare pentru câteva minute, apoi conectați-l din nou. Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil ca adaptorul de alimentare al gateway-ului dumneavoastră să nu fi reușit.


  1. Resetting your Gateway :


rugăm să deconectați AMBELE cabluri de la gateway timp de zece minute pentru a reseta dispozitivul gateway.



  1. Resetarea termostatului:


Scoateți bateriile din termostat timp de 2 minute, apoi reintroduceți bateriile pentru a reseta termostatul. Când înlocuiți bateria în termostat, veți vedea o pictogramă WiFi intermitentă pe ecranul termostatului timp de câteva secunde, urmată de o pictogramă „Glob” (după cum se poate observa în imaginea alăturatăcare indică faptul că termostatul este acum conectat la internet.



Starea conexiunii noi:


Urmând instrucțiunile de mai sus termostatul dumneavoastră va afișa o pictogramă „Glob” pe ecran. Pe gateway se va putea observa o lumină verde iar pe ecranul de pe aplicație vor apărea imaginile de mai sus.



                                                    ________________________

    • Related Articles

    • iT500 - Înregistrarea în aplicație

       iT500 : Înregistrarea în aplicație  Descriere :    Termostatul iT500 poate fi controlat din aplicație pe telefonul mobil sau tabletă. În acest document vom analiza procedura de înregistrare a unui dispozitiv nou prin intermediul aplicației de pe ...
    • iT500 - Înregistrarea în aplicație

      iT500 : Înregistrarea pe aplicație Descriere : Termostatul iT500 poate fi controlat din aplicație pe telefonul mobil, tabletă În acest document vom analiza procedura de înregistrare a unui dispozitiv nou prin intermediul aplicației de pe telefon sau ...
    • iT500 - Mod operare apă caldă (din aplicație)

      iT500 : Moduri de operare a apei calde (în aplicație) (3.2.2) . Descriere: Apa caldă poate fi Funcția de apă caldă are cinci moduri de operare: Program, O dată, ON, Funcție Suplimentară și Oprit. Mod de programare: 2. 3. În modul Program, apa ...
    • iT500 - Moduri de funcționare a încălzirii (din aplicație)

      iT500 : Moduri de funcționare a încălzirii (din aplicație) Descriere : Funcția de încălzire are trei moduri de operare: Program, Manual și Oprit. Moduri de operare : 2. 3. Program : În modul Program încălzirea dumneavoastră se va porni și opri ...
    • iT500 - Termostaul nu respecta programul creat prin aplicatie sau temperatura afisata nu corespunde cu cea de pe termostat

      Termostaul nu respectă programul creat prin aplicație sau temperatura afișată în aplicație nu corespunde cu cea de pe termostat. Această situație poate apărea în cazul în care comunicarea între termostat si gateway este deficitară din mai multe ...