IT500 - Lumină roșie pe Gateway - Conexiune la internet

IT500 - Lumină roșie pe Gateway - Conexiune la internet


 iT500 : Lumină roșie pe Gateway- Conexiune la Internet 


Dacă aveți o lumină roșie în colțul gateway-ului iT500 înseamnă că dispozitivul dumneavoastră nu are o conexiune cu serverul Salus prin Internet. Primul lucru pe care trebuie să-l încercați este să deconectați ambele cabluri de la gateway timp de cinci minute pentru a reseta dispozitivul gateway.


Dacă după resetarea gateway-ului vedeți încă o lumină roșie în colțul dispozitivului și întâmpinați probleme cu controlul termostatului de pe aplicația dispozitivului dumneavoastră mobil sau aplicația dumneavoastră afișează ecranul Gestionare dispozitive atunci când vă conectați, urmând instrucțiunile de mai jos puteți să rezolvați problemele întâmpinate.




Identificarea stării conexiunii:



Dacă atunci când vă conectați la aplicațide pe dispozitivul dumneavoastră mobil sau pe aplicația bazată pe web, vedeți unul dintre ecranele de mai sus, înseamnă că termostatul iT500 este în prezent „Offline”, ceea ce înseamnă că nu are o conexiune la Internet.


Pe ecranul „Gestionați dispozitivele” din aplicația dispozitivului mobil, această stare offline este indicată cu un punct gri în mijlocul cercului alb

 


Iată câteva lucruri pe care le puteți verifica pentru a vă restabili dispozitivul online: -


  1. Verificați dispozitivul Gateway:


În primul rând rugăm  verificați Gateway-ulGateway-ul este o cutie alb-negru micăcuantenă și ar trebui  fie conectat la router-ul dumneavoastră de internet.


Gateway-ul trebuie configurat așa cum se vede mai jos în diagramă.


Asigurați-vă  gateway-ul dumneavoastră este conectat la routerul dumneavoastră de internet prin intermediul cablului Ethernet negru furnizatRidicați antena pentru a-i permite  comunice cu termostatul iT500 și apoi asigurați-vă  adaptorul de alimentare este conectat în siguranțăCând toate cablurile sunt conectate, Gateway-ul ar trebui  aibălumină verde în colț.

 

         

  1. Dacă aveți o lumină roșie pe gateway:


Dacă aveți o lumina roșie pe gateway, înseamnă  acesta nu primește internet. Asigurați-vă  ați utilizat portul corect pe router atunci când configurați gateway-ul. Sugeram sa conectati gateway-ul pe portul numarul 1 al router-uluiÎn cazul în care doriti sa folositi celelalte porturiasigurati-va ca porturile din nota de mai jos sunt deschise.


Notă: Este posibil să aveți nevoie și de porturile 80 și 2165 UDP deschise pe routerul dumneavoastră de internet. Vă rugăm să consultați manualul de utilizare a routerelor sau să contactați furnizorul de servicii Internet pentru detalii despre setările portului TCP / UDP.


  1. Dacă nu aveți lumină pe Gateway:

Dacă nu este nici o lumină pe gateway, vă rugăm să deconectați cablul de alimentare pentru câteva minute, apoi conectați-l din nou. Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil ca adaptorul de alimentare al gateway-ului dumneavoastră să fie defect. În acest caz, este nevoie sa trimiteti gateway-ul in service. 





  1. Resetarea termostatului:


Scoateți bateriile din termostat timp de 2 minute, apoi reintroduceți bateriile pentrureseta termostatulCând înlocuiți bateria în termostatveți vedeapictogramă WiFi intermitentă pe ecranul termostatului timp de câteva secundeurmată de o pictogramă „Glob” (după cum se poate observa în imaginea alăturatăcare indică faptul  termostatul este acum conectat la internet.



Starea conexiunii:




Urmând instrucțiunile de mai sus termostatul dumneavoastră va afișapictogramăGlob” pe ecranPe gateway se va putea observa o lumină verde iar pe ecranul de pe aplicație vor apărea imaginile de mai sus.



                                                    ________________________