Hoe kan ik mijn telefoonnummer inzien?

Hoe kan ik mijn telefoonnummer inzien?

Wanneer u uw telefoonnummer wilt opvragen kunt u dit heel gemakkelijk zelf doen door middel van de volgende code: *102#
U ontvangt dan direct een sms met uw L-mobi telefoonnummer.


  • Related Articles

  • Ik heb geen sms ontvangen met mijn L-mobi telefoonnummer.

   Om uw telefoonnummer te kunnen zien, kunt u het volgende doen: Toets *102# en druk vervolgens op de belknop. U krijgt dan uw L-mobi telefoonnummer te zien.
  • Ik wil een simkaart met een bundel erop. Kan dat?

   Dat kan zeker. U kunt op https://lmobisim.nl/ simkaarten aanschaffen met iedere gewenste bundel. Na ontvangst hoeft u alleen de simkaart in uw toestel te steken en u kunt er meteen gebruik van maken.
  • Mijn simkaart is defect! Wat moet ik doen?

   Is uw L-mobi simkaart defect? Neem dan contact op met de klantenservice, zij zullen u verder helpen. Het is wel belangrijk dat u de oude defecte simkaart niet direct weggooit, omdat het eventuele tegoed of bundel overgezet moet worden op uw nieuwe ...
  • Hoe kom ik aan een L-mobi simkaart?

   U kunt op onze website een gratis simkaart aanvragen op https://l-mobimobile.nl/simkaart-aanvragen/ U kunt op https://lmobisim.nl/ simkaarten aanschaffen met iedere gewenste bundel. Kijk op onze website voor al onze verkooppunten. 
  • Ik wil mijn nummer meenemen naar L-mobi vanuit mijn oude provider, kan dit?

   Ja, u vraagt dit eenvoudig aan via ''aanvraag nummerbehoud'' https://l-mobimobile.nl/aanvraagnummerbehoud/ U heeft de volgende gegevens nodig: 1. Het telefoonnummer dat u wilt behouden. 2. Uw email. 3. Het simkaartnummer van uw L-mobi simkaart. Klik ...