Налаштування аккаунту в Jusnote

Налаштування аккаунту

У меню "Налаштування" є багато параметрів, які ви можете налаштувати або включити/вимкнути в Jusnote. Адміністратор облікового запису має повні привілеї, тоді як користувачу системи доступ до розділу "Налаштування" обмежено. Для отримання додаткової інформації про ролі та дозволи, натисніть ТУТ. Щоб зайти в меню налаштувань, натисніть на вкладку "Налаштування" лівого меню Jusnote.





Розділ "Налаштування" включає:


Обліковий запис: Тут можна отримати інформацію про обліковий запис, а також відомості про Підписника та Адміністратора облікового запису. Інформація про Підписника використовується в інвойсах, рахунках та інших місцях за замовченням. Детальніше про управління обліковим записом можна дізнатися ТУТ.


Підписка: Тут можна отримати інформацію про наявний тарифний план, активних користувачів, а також змінити /оплатити підписку в Jusnote.


Кореспонденція: Тут ви можете налаштувати параметри вхідних та вихідних листів, які будуть автоматично  застосовуватися під час роботи з кореспонденцією. 


Налаштування оплати: Адміністратори в системі можуть встановити платіжні умови роботи з клієнтами та параметри обліку договорів із клієнтами. Введені тут параметри щодо основної валюти, ставок, плану білінгу на день, а також строк оплати в інвойсах будуть застосовуватися за замовченням, за деякими винятками. Зокрема, в особистих налаштуваннях Користувача та "Проекті" можуть бути встановлені спеціальні ставки відмінні від ставок за замовченням. Про налаштування основної валюти та ставок за замовченням - читати.


Налаштування календаря: Тут можна налаштувати загальні параметри календаря, які будуть застосовані до особистих календарів всіх користувачів в системі.


Довідники: Тут ви можете налаштувати індивідуальні юридичні практики, категорії витрат, види діяльності адвокатів, категорії документів для типизації їх в системі, типи зв'язку між контактами та типи особи для додаткової верифікації клієнтів і мониторингу їх системою. Введені параметри в Довідниках будуть застосовуватися в Jusnote в різних місцях за замовченням.


Групи: Адміністратори можуть створювати групи. Створюючи "Контакт" або "Проект", ви можете визначити, чи лише учасники певної групи матимуть доступ до інформації, яка знаходиться всередині цього "Контакту" або "Проекту". Для отримання додаткової інформації по управління групами перейдіть за посиланням.


КомандаТут можна отримати інформацію про всіх користувачів, які активні, деактивовані або запрошені в систему. Тут ви можете запросити нового користувача або змінити роль та права доступу у активного користувача.  Для отримання додаткової інформації про те, як запрошувати та керувати працівниками, перейдіть за посиланням.


Налаштування шаблонівТут можна отримати інформацію про наявні в системі автоматизовані шаблони документів, а також самостійно автоматизувати власний шаблон, для використання його під час роботи в Jusnote. 


Корзина: Якщо ви видалите щось в Jusnote, це незворотня для користувача дія. Однак Адміністратор облікового запису Jusnote може відновити видалений елемент. Строк зберігання видаленого елементу в корзині складає 30 днів, після спливу яких, елемент автоматично видаляється без можливості його відновлення.



    • Related Articles

    • Видалення облікового запису в Jusnote

      Системний адміністратор облікового запису може закрити (анулювати) обліковий запис в Jusnote в будь-який час. Для цього потрібно перейти в панель Налаштування > Обліковий запис і натиснути на кнопку "Закрити аккаунт" в правому куті екрану. При ...
    • Налаштування та керування утилізацією

      Утилізація - кількість забілінгованих користувачем в межах клієнтських проектів годин. Утилізація використовуєтся для обрахунку різних фінансових показників роботи компанії. Налаштування індивідуальної утилізації користувача Для встановлення планової ...
    • Налаштування повідомлень в Jusnote

      Повідомлення в Jusnote допомагають відстежувати та контролювати основні процеси або події, які відбуваються під час роботи з системою (запрошення вас до спільної роботи над проектом, постановку вам задачі або зміна її статусу, виставлення інвойсу та ...
    • Налаштування категорій документів

      В Jusnote у вас є можливість самостійно визначити категорії документів, які пов'язані з юридичною практикою. Категорії документів, наявні у вказаному довіднику, використовуються в різних місцях та фільтрах Jusnote.  Створення нової категорії ...
    • Налаштування основної валюти і ставки за замовченням

      Jusnote використовує валюту за замовченням ("основана валюта") до інвойсів, проектів та активностей. В основній валюті показуються всі фінансові показники клієнта та показники, які виводяться на головному Dashboard системи (доступно адміністраторам ...